Tgrt Haber

Terör eylemi yapacaktı! Emniyet ensesinde bitti

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ekim 2023 15:01 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 15:03

Siirt'te terörle mücadele kapsamında düzenlenen ortaklaşa operasyonda terör eylemi hazırlığında olan bir PKK/KCK mensubu, mühimmatıyla birlikte ele geçirildi. Emniyet ayrıca operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, 13 kişinin de tutuklanarak cezaevine gönderildiğini belirtti.

Emniyet güçleri tarafından yapılan operasyonlar kapsamında terör örgütlerine darbe üstüne darbe vuruluyor. Yurdun dört bir yanında halkın can ve mal güvenliğini korumaya dayalı düzenlenen operasyonlar neticesinde eylem hazırlığı içerisinde olan çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Bu operasyonların bir benzeri de Siirt​'te yaşandı. Emniyet güçleri tarafından terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlar kapsamında eylem hazırlığı içerisinde olan bir PKK/KCK​ terör örgütü mensubu yakalandı.

EYLEM YAPACAKTI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, İl Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat ve TEM Şube Müdürlükleri ekiplerince PKK/KCK terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyon​ kapsamında, şehirde eylem hazırlığı içerisinde olan PKK/KCK terör örgütü üyesi B.B., 2 el bombası ve 1 AK-47 Kaleşnikof silahı ile birlikte ele geçirildi. 

Emniyetten yapılan açıklamada, devam eden çalışmalarda örgüt mensubunun kurye/işbirlikçi faaliyetlerine dair önemli bilgilere ulaşılarak bu kapsamda 22 şüpheliye yönelik Siirt merkezli Batman, Şırnak ve Mardin illerinde eş zamanlı yapılan operasyonlar neticesinde 13 şüphelinin tutuklandığı ifade edildi. 

Öte yandan yapılan operasyonlarda çok sayıda dijital materyale de el konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...