Tgrt Haber

Taksim bombacısının komşusu konuştu... Bölge hakkında dikkat çeken ifadeler: Kamufle olmak için iyi bölge, her türlü insana rastlamak mümkün

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Kasım 2022 18:37 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 23:56
Taksim bombacısının komşusu konuştu... Bölge hakkında dikkat çeken ifadeler: Kamufle olmak için iyi bölge, her türlü insana rastlamak mümkün

İstanbul Taksim’de 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin de yaralandığı hain saldırıyı gerçekleştiren teröristin Esenler’de çalıştığı atölyenin binada oturan bir vatandaşın kullandığı ifadeler oldukça dikkat çekti. 16 yıldır tekstil atölyesinin binada yaşadığını belirten Barış Özen isimli vatandaş, “Burası kamufle olmak için çok güzel bir bölge, her türlü insana rastlamak mümkün” dedi.

İstanbul​ İstiklal Caddesi’nde eli kanlı terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı Türkiye’yi gözyaşına boğdu. 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin de yaralandığı hain saldırıda, banka bombalı paketi bıraktıktan sonra kaçmaya çalışan Suriye uyruklu Ahlam Albashır, polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu gece saatlerinde saklandığı evde kıskıvrak yakalanmıştı.

Yapılan araştırmada, teröristin Esenler’de bir tekstil atölyesinde kimliğini gizlemek için çalıştığı öğrenilirken teröristin 4 ay bu tekstil atölyesinde konakladığı belirlenmişti.

“BURADA OTURDUĞUNU ÖĞRENİNCE ÇOK KORKTUK”

Yaşam alanı olarak kullanılan tekstil atölyesinin içi görüntülenirken, aynı bina da 16 yıldır yaşayan Barış Özen, “Kadının burada oturması bizi çok korkuttu, gerçekten biz burada oturduğunu öğrenince çok korktuk. Ben Cumartesi akşamı yine aynı kıyafetler ile görmüştüm o kadını gece saat 22.30 sıralarında. Bombadan kaçarken ki kıyafetlerini gördüyseniz o kıyafetler vardı üzerinde. Biz hiç şüphelenmedik, çünkü burada bir sürü tekstil var ve çalışan işçiler var, onlar gibiydi bir değişiklik yoktu” dedi.

“BURASI KAMUFLE OLMAKİÇİN ÇOK GÜZEL BİR BÖLGE”

‘Türkiye’nin başı sağ olsun’ diyerek konuşmasına devam eden Özen, 16 yıldır bu mahallede yaşadığını belirtti. Özen, “Eskiden burası çok daha iyiydi mahalle arasındaki tekstil atölyeleri çok berbat duruma getirdi bizi. Burası kamufle olmak için çok güzel bir bölge her türlü insana rastlamak mümkün burada” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...