Tgrt Haber

Ters şeride giren İETT otobüsü kaza yaptı: 14 kişi yaralandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Aralık 2022 08:29 - Güncelleme : 12 Aralık 2022 08:36

İstanbul’da ters şeritten yola giren İETT otobüsü ile yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada 14 kişi yaralanırken sağlık ekipleri tarafından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İstanbul​ Arnavutköy’de sabah saatlerinde meydana gelen olayda İETT otobüsünün şoförü ters şeritten girerek karşı yöne geçmeye çalıştı. Bu esnada seyir halinde olan yolcu minibüsü duramayarak ters şeritten yola giren İETT otobüsüne çarptı. Kazada 14 kişi yaralanırken araçlar kullanılamaz hale geldi.

POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri araçlar içeresinde sıkışan olup olmadığını kontrol ederken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Polis ekipleri kaza yerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için olay yeri çevresinde güvenlik önlemi aldı.

YOL ARAÇLARIN KALDIRILMASIYA TRAFİĞE AÇILDI

Polis ekipleri kaza yerinde yeni bir kaza yaşanmaması için araç trafiğini Eski Edirne Asfaltı Arnavutköy ve Sultangazi istikametini tek şeride düşürerek kontrollü olarak sağladı. Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar ise çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kaza yeri belediye ekipleri tarafından temizlendikten sonra trafik tamamen araç trafiğine açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...