Tgrt Haber

Tesettürlü kadına hakaret cezasız kaldı: İnfiale yol açmıştı, serbest bırakıldı!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ağustos 2023 11:08 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 11:48

Kocaeli'de bir halk otobüsünde yolculuk eden tesettürlü kadına, hakaretler savuran M.D.G. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Tesettürlü kadınlara yönelik iğrenç saldırılara bir yenisi daha eklenmiş Kocaeli​'de halk otobüsünde yolculuk eden çarşaflı ve peçeli N.T isimli kadın, iğrenç hakaretlere maaruz kalmıştı. N.T arkasına oturan M.D.G, "Burası Türkiye. Burada böyle yaşanmıyor. "Peçeni al git başka yere" diyerek kadına hakaretler yağdırmıştı.

Otobüste olanlara şahit olan bir genç ise olaya isyan ederek "Abla terbiyesizlik yapma sus otur" diyerek tepki göstermişti. Sosyal medyada da infiale yol açan skandal sonrası N.T., emniyete giderek şikayette bulundu.  Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, M.D.G.'yi gözaltına aldı.

CEVAP ALAMAYINCA SİNİRLEMİŞ...

İfadesi alınan M.D.G., çarşaflı kadına "Nerelisin?" diye sorduğunu ancak soruya cevap alamayınca Suriyeli olduğunu düşündüğünü söyledi. Tekrar soru sorduğunu ancak cevap alamayınca sinirlendiğini söyleyen M.D.G., bunun üzerine kadınla tartıştığını ifade etti.

SERBEST BIRAKILDI

M.D.G. hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan işlem yapıldı. Yapılan işlemleri sonrasında M.D.G serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zülfü 21 Ağustos 2023 12:00

Çok mu şaşırdık tabi ki hayır.

Sonraki Haber Yükleniyor...