Tgrt Haber

Teyzelerin güldüren kavgası! Kafede vantilatör çalışmadığı için hüngür hüngür ağladı: "Ortamı bozuyorsun, eve git"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Temmuz 2024 09:57 - Güncelleme : 25 Temmuz 2024 10:03

Bursa'da bir kafede kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Kafeye oturan 3 yaşlı kadının vantilatör kavgası izleyenleri güldürdü. Sıcaktan ağlayan kadına arkadaşlarının ortamı bozma kalk git eve diyerek çekişmesi dikkat çekti.

Bursa'da 3 kafadar yaşlı kadın, zaman geçirmek için geldikleri kafede vantilatörün çalışmadığını fark etti. Kendi aralarında tartışmaya başlayan yaşlı kadınlardan biri ağlamaya başladı. 

"ORTAMI BOZUYORSUN, EVE GİT"

Bir teyzenin, 'Sıcaktan bunaldım, vantilatör de çalışmıyor' sözlerine sinirlenen diğer arkadaşları, 'Ortamı bozuyorsun, kalk git eve' diye sitem etti. Bir diğeri ise hüngür hüngür ağlamaya başladı. Kimsenin anlayamadığı ilginç anlar, saniye saniye amatör kamera ile kaydedilirken, durumu gören garson teyzelerin yanına gelerek sıcaktan bunalan teyzeyi dışarda hava almaya davet etti. O anlar kameraya yansıdı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...