Tgrt Haber

İkiye bölünen Tofaş şaşırtmadı… Kaza sonrası bu araçtan sağ çıktı! 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Nisan 2023 13:52 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 13:56

İzmir’de Tofaş marka aracın karıştığı kazada otomobil ikiye bölündü. Aracın sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırılırken durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

İzmir’in Kemalpaşa​ ilçesinde meydana gelen olayda Ahmet S. idaresindeki Kemalpaşa istikametine seyreden otomobil​, yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Bu sırada karşı istikametten gelen Mustafa D. yönetimindeki hafif ticari araç ile çarpışan Tofaş marka otomobil çarpışmanın etkisiyle ikiye ayrıldı.

ARAÇTAN SAĞ KURTARILDI

Otomobil sürücüsü Ahmet S. ile hafif ticari araç sürücüsü Mustafa D. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Ahmet S. ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Mustafa D. ise kontrol için Kemalpaşa Devlet Hastanesine gönderildi. Yaralıların şuurlarının açık ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza​ nedeniyle kısa süre ulaşıma kapanan yol, ekiplerin çalışması sonucu yeniden trafiğe açılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...