Tgrt Haber

Muğla'daki bir kahvehanede TOGG tartışmasında kan aktı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
13 May 2023 08:20 - Güncelleme : 13 May 2023 08:28
Muğla'daki bir kahvehanede TOGG tartışmasında kan aktı!

Türkiye’nin yerli otomobili olan TOGG’un Muğla tanıtımı sonrasında bir kahvehanede kavga çıktı. Yerli otomobil üzerinden çıkan tartışma büyüdü ve AK Parti mahalle temsilcisi Metin Şahin bıçakla yaralandı.

Türkiye’nin yerli otomobil TOGG​ yurdun dört bir yanını geziyor. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan TOGG’u görmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken tanıtım programlarına dikkat çeken anlar da yaşanıyor. Yerli otomobili gören vatandaşlar emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirken Muğla’da tatsız bir olay yaşandı.

TOGG TARTIŞMASINDA KAN AKTI…

Sabah’ın aktardığı bilgiye göre TOGG Muğla​'nın Köyceğiz ilçesindeki tanıtımın ardından Döğüşbelen'deki bir kahvehanede, AK Parti Döğüşbelen mahalle temsilcisi Metin Şahin ile Y.B. arasında yerli otomobil üzerinden bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüşmesi üzerine Y.B, Metin Şahin'i bıçakla yaraladı.

İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edilirken Şahin ilk müdahalenin ardından Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Metin Şahin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırgan Y.B. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Muğla'daki bir kahvehanede TOGG tartışmasında kan aktı!

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...