Tgrt Haber

Belediye başkanı, çekicinin üstünde TOGG'u gördü, hemen önünü kesti! İşte o renkli görüntüler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Nisan 2023 13:00 - Güncelleme : 14 Nisan 2023 15:01

Çorum Belediye Başkanı Mehmet Aşgın, bir çekicinin üzerindeki TOGG’u görünce, aracıyla hemen yolu kapattı ve çekicinin şoförüne aracın kime ait olduğunu sordu. "Burada vizenin gerekli olduğunun izinsiz geçtiğinin farkında mısın" diyen Aşgın ile çekicinin şoförünün arasında geçen diyalog izleyenleri güldürdü.

Türkiye'nin 62 yıllık hayali yerli otomobili TOGG​'un yollara çıkmasının ardından ülke genelinde büyük bir heyecan hakim. İstanbul, Ankara ve daha birçok ilde büyük bir ilgi gördü. Çorum Belediye Başkanı Mehmet Aşgın da bir çekicinin üstündeki TOGG'u görünce heyecanına engel olamayıp, aracıyla çekicinin önünü kesti.

Çekicinin şoförüne aracın kimin olduğunu soran Aşgın'ın aracın Ulaştırma ve Altyapı BakanıAdil Karaismailoğlu​'nun olduğunu öğrendiği an ve o sıra aralarında geçen eğlenceli diyalog izleyenleri güldürdü.

"VİZENİN GEREKLİĞİ OLDUĞUNUN FARKINDA MISIN?"

Çekicinin şoförüne, "Çorum ülkesinden geçtiğini, burada vizenin gerekli olduğunun izinsiz geçtiğinin farkında mısın" diye soran Aşgın, "TOGG, Çorum'a yakışırama bakanımız güle güle kullansın. İnşallah kısa süre içerisinde Çorum'a da gelir" dedi.

"SAYIN BAKANIM BURADAN BİR ARAÇ GEÇİYOR"

Başkan Aşgın, daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu telefonla arayarak, "Sayın bakanım buradan bir araç geçiyor. Durdurduk, çok güzel bir araç. Bakanımızın Çorum'a bir hediyesi diye önünü kestik. Geç kalırsa bizim yüzümüzden, bilginiz olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Davut15 Nisan 2023 17:28

Aya bu kadar da görgüsüzlük olmaz pes...

Sonraki Haber Yükleniyor...