Tgrt Haber

Uğur Dündar'dan terör operasyonlarına övgü: Haklarını teslim etmek lazım

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
02 Ekim 2023 12:10 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 12:30
Uğur Dündar'dan terör operasyonlarına övgü: Haklarını teslim etmek lazım

CHP'ye yakınlığıyla tanınan gazeteci Uğur Dündar, MİT ve emniyet teşkilatının terörle mücadele operasyonlarına övgüler yağdırdı: Haklarını teslim edelim. Bir zamanlar ordumuzun bile giremediği Kuzey Irak topraklarında çok iyi nokta operasyonlar yapıyorlar.

Türk Sılahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ve emniyet​ teşkilatının, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile koordineli bir şekilde  ülke sınırları ve sınır ötesinde düzenlidiği başarılı nokta operasyonlar toplumdaki güven hissini artırırken, hainleri destekleyen finans kaynakları da kurutuluyor. Ancak diğer yandan başarılı operasyonlar, büyük bir kesimin takdirini toplasa da muhalefetin sessizliği ise zaman zaman eleştiri konusu oluyor.

Buna karşın son dönemdeki operasyonlar ve elde edilen kazanımlara muhalif kanattan da dikkat çekici bir takdir geldi. CHP'li kimliğiyle bilinen gazeteci Uğur Dündar, katıldığı canlı bir televizyon programında sınır ötesindeki başarılı operasyonlarından dolayı istihbarata ve kolluk kuvvetlerimize övgüler yağdırdı. 

"PKK MARJİNALİZE OLDU"

Dündar Sözcü TV'de yaptığı açıklamada, "Haklarını teslim edelim. Gerek MİT​ gerekse Emniyet teşkilatı bir zamanlar ordumuzun bile giremediği Kuzey Irak topraklarında çok iyi nokta operasyonlar yapıyorlar. PKK​'nın üst düzey kadrosunu bertaraf edecek eylemleri Suriye içlerine girerek nokta operasyonlarla gerçekleştiriyorlar. Bana göre şu an PKK marjinalize olmuş durumda" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...