Tgrt Haber

Uyuşturucu baronu Mersin'de yakalandı! MİT ve Emniyet'ten kritik operasyon

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Aralık 2023 08:31 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 10:12

Mersin'de MİT ve Emniyet'in yaptığı ortak operasyonla, 'G-42' koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu Zafer Ramadan isimli şüpheli yakalandı.

Mersin​ İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Mersin Mit Bölge Başkanlığı ve Mersin İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün ortak çalışması neticesinde, uluslararası uyuşturucu ticaretine yönelik yapılan teknik ve fiziki çalışmalarda, G-42 koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu Zafer Ramadan'ın Mersin'de olduğu bilgisine ulaşıldı.

Uyuşturucu baronu Mersin'de yakalandı! MİT ve Emniyet'ten kritik operasyon

Teknik ve fiziki takibin ardından elde edilen bilgiler doğrultusunda merkez Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi'nde özel harekat ve dron destekli düzenlenen operasyonda, uyuşturucu baronu Zafer Ramadan yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Uyuşturucu baronu Mersin'de yakalandı! MİT ve Emniyet'ten kritik operasyon

G-42 KODU NEDİR?

G-42 tahdit kodu, yabancı hakkında, uyuşturucu madde suçlarından herhangi birini veya birkaçını işlediği gerekçesiyle konulan koddur. Uyuşturucu imal etmek, sevk etmek, ticaretini yapmak bu suç kapsamındadır. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...