Tgrt Haber

Uyuşturucu satıcıları dehşet saçtı! Mahallelinin üzerine kurşun yağdırdılar: Ölü ve yaralılar var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 Ağustos 2023 20:12 - Güncelleme : 13 Ağustos 2023 20:23

Gaziantep’te bir grup uyuşturucu satıcısı, kendilerini engellemek isteyen mahallelinin üzerine kurşun yağdırdı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Gaziantep’te bir mahallede uyuşturucu​ satarak çocukları zehirleyen torbacılar ile mahalleli arasında tartışması çıktı. Tartışma kısa sürede yerini sopalı, bıçaklı kavgaya​ bırakırken torbacı​ olduğu iddia edilen bir kişi, pompalı tüfekle mahalleliye kurşun yağdırdı.

ARBADE SIRASINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Olayda 4 kişi tüfekten çıkan saçmalarla yaralanırken 1 kişi ise yaşanan arbede sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yaralılar 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

EKİPLER TORBACILARIN PEŞİNDE

Olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. İhlas Habe Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre; polis kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ömer 14 Ağustos 2023 13:17

Uyuşturucu satıcısından zehirinden insanları korumak adına suçlulara en sert tedbirler önlemler uygulanmalı.

Xxx13 Ağustos 2023 20:39

Ceza diye birşey kalmadı ...cezaevlerini boşalttılar..

Harakiri13 Ağustos 2023 20:28

Seyreden bir devlet olamaz!

Sonraki Haber Yükleniyor...