Tgrt Haber

Jandarmayı görünce ne yapacağını şaşırdı, keneviri kıyafet gibi dolabına astı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ekim 2022 11:38 - Güncelleme : 13 Ekim 2022 11:53
Jandarmayı görünce ne yapacağını şaşırdı, keneviri kıyafet gibi dolabına astı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde jandarma ekiplerinin uyuşturucu madde satıcılarına karşı gerçekleştirdiği operasyonda çok ilginç bir manzarayla karşı karşıya kalındı. Ekipleri görünce uyuşturucu maddeyi dolabına kıyafet gibi asarak gizlemeye çalışan torbacı, jandarmadan kaçamadı.

Trabzon’un Akçaabatilçesinde JASAT dedektifleri ve istihbarat ekiplerinin sıkı takibi sonucu 39 yaşındaki E.D isimli şahsın evine baskın düzenlendi. Jandarmanın geldiği görünce evinden uyuşturucu​ maddeleri etrafa saklamaya başlayan torbacı, ne yaparsa yapsın gözlatına alınmaktan kaçamadı.

YAKTIN VE DUMAN ZULAYI PATLATTI

Jandarma narkotik madde tespit köpekleri Yatkın ve Duman’ın katıldığı bir operasyon düzenleyen ekiplerce yapılan aramada 5 kilo 500 gram kubar esrar​,4 kök kenevir​ bitkisi, 12 adet skunk bitki tohumu, 5 tüp içerisinde kenevir yetiştirmek için kullanılan kimyasal solüsyon, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait şarjör ele geçirildi.

Jandarmayı görünce ne yapacağını şaşırdı, keneviri kıyafet gibi dolabına astı

Kenevir bitkilerini dolaba kıyafet gibi asan E.D. isimli şahıs gözaltına alınırken, şahıs hakkında işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...