Tgrt Haber

Uzaya ilk turisti götüren adamın gemisi Bodrum'a demir attı

11 May 2023 17:24 - Güncelleme : 11 May 2023 17:47
Uzaya ilk turisti götüren adamın gemisi Bodrum'a demir attı

Ünlü Voyages gemisi Bodrum denizine geldi. Ünlü İngiliz iş adamı Richard Branson'a ait gemiden inen turistler Bodrum sokaklarında esnafı ve turizmcinin yüzünü güldürdü.

Ünlü İngiliz iş adamı, yazar ve ticari astronot Richard Branson'a ait dev kruvaziyer gemisi bodrumda bölge halkını sevindirdi. Geminin 18 sefer yapacağı ve yaklaşık 25 bin turisti Bodrum’a getireceği söylenildi. Bodrum​'a bin 444 yolcu ile bin 96 personeliyle Virgin Voyages’ın filosuna yeni kattığı Resilient Lady adlı gemiden inen yabancı turistler Bodrum’un Kültürel ve turisttik yerlerini gezip alışveriş yaptı. Gemiyi gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi.

‘’BÖLGEYE ADETA KAN POMPALADI’’

Bodrum’a gelen yolcu gemisinin turizme büyük bir katkı sunduğunu belirten Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Bugünden itibaren Virgin Voyages gemisi 1444 yolcusuyla Bodrum’a gelmiş bulunmaktadır. Kurvaziyer gemisi Bodrum’a 18 sefer düzenleyecek. Bu yıl başarılı bir şekilde devam edersek 125 bin üzerinde deniz yoluyla yabancı turist gelecek demek oluyor. 1,5 milyona yakın yabancı turist gelmesini konusunda deniz ve hava yoluyla hedef koyduğumuzu söylemiştik. Deniz yoluyla 125 bin turisti getireceğimizi ümit ediyoruz" dedi.

Uzaya ilk turisti götüren adamın gemisi Bodrum'a demir attı

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...