Tgrt Haber

Valilik duyurdu! Denize girişler yasaklandı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
30 Haziran 2024 23:37 - Güncelleme : 30 Haziran 2024 23:39
Valilik duyurdu! Denize girişler yasaklandı 

Sinop Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelerin ardından, kuzey kesimlerinde vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla bazı bölgelerde 2 gün boyunca denize girişlerin yasaklandığını duyurdu. 

Sinop'ta olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı bölgelerde iki gün süreyle denize girilmesine Valilik tarafından yasaklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun Vali Mustafa Özarslan başkanlığında toplandığı belirtildi.

"DALGA YÜKSEKLİĞİ 4 METRE OLACAK"

Yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, ilimizin Sarıkum, İnceburun, Hamsilos, Akliman, Kumkapı ve Adabaşı'na kadar olan kuzey kesimlerinde dalga yüksekliğinin 1-1,4 metre olacağı, rüzgarın ise batı ve kuzeybatı yönlerinden saatte 25-35 kilometre hızla eseceği tahmin edilmektedir.

Buna göre ilimizin Sarıkum, İnceburun, Hamsilos, Akliman, Kumkapı ve Adabaşı'na kadar olan kuzey sahillerinde vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini korumak amacıyla 1 ve 2 Temmuz tarihlerinde denize girilmesi yasaklanmıştır." denildi. 

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...