Tgrt Haber

Van'da terör operasyonu: 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Nisan 2023 11:26 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 11:47
Van'da terör operasyonu: 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Van Emniyeti terör örgütleri PKK ve KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında operasyon düzenledi. Şüphelilerin yakalanması için harekete geçen ekipler, operasyon kapsamında 2 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi.

Van​'da bölücü terör örgütü PKK​'nın faaliyetlerini deşifre etmek için harekete geçen polis​ ekipleri, 2 teröristi etkisiz hale getirirken çok sayıda şüpheliyi de gözaltına aldı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan çalışmalar neticesinde PKK/KCK terör örgütü soruşturmalarında 15, FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmalarında ise 1 şahıs olmak üzere toplam 16 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır. PKK/KCK terör örgütü mensubu 2 şahıs ise etkisiz hale getirilmiştir."

RAMAZAN AYINDA ALÇAK SALDIRI

Öte yandan terör örgütü PKK, dün akşam saatlerinde Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki askeri üslereye yönelik eş zamanlı saldırı düzenledi. 

Havan ve ÇNRA atışları yapan teröristlerin saldırıları sonucu yaralanan 4 askerimiz Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Milli Savunma Bakanlığı belirlenen hedeflerin güçlü şekilde vurulduğunu ve hainlere misliyle karşılık verildiğini açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...