Tgrt Haber

Kar gelmeden fırtınası geldi! İstanbul'da vapur seferlerine lodos engeli

04 Şubat 2023 14:35 - Güncelleme : 04 Şubat 2023 14:42
Kar gelmeden fırtınası geldi! İstanbul'da vapur seferlerine lodos engeli

İstanbul'da beklenen kar yağışından önce fırtına etkili oldu. Bazı vapur seferleri fırtına nedeniyle iptal edildi.

İstanbul​'u kar yağışından önce fırtına​ vurdu. Bu akşam ve yarın yağması beklenen karın öncesinde etkili olan lodos​ sebebiyle İstanbul'da bazı vapur seferleri iptal edildi. 

Şehir Hatları'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Maltepe-Adalar ve Beşiktaş-Adalar seferlerinin hava muhalefeti (lodos) nedeniyle yapılamadığı duyuruldu.

Lodos sebebiyle seferlerde iptaller ve gecikmeler yaşanabildiği, anlık güncellenen iptal seferlerin, "https://sehirhatlari.istanbul/tr/iptal-seferler" sayfasından öğrenilebileceği belirtildi.

THY, 238 SEFERİNİ İPTAL ETTİ

Öte yandan İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı​ ve fırtına uçak seferlerini de etkiledi. Türk Hava Yolları, İstanbul kalkışlı ve varışlı 238 seferini 5 ve 6 Şubat tarihlerinde iptal etti. THY, öncesinde de sosyal medya hesabından uyarılarda bulunarak, yolcuların seferlerini kontrol etmelerini istedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...