Tgrt Haber

Mustafa Varank'tan 'pideci' benzetmesine fotoğraflı cevap

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 Haziran 2023 23:36 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 02:22
Mustafa Varank'tan 'pideci' benzetmesine fotoğraflı cevap

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da ter döktüğü basketbol maçının ardından çekilen fotoğrafta kendisine 'pideci' benzetmesi yapan kişiye, hamur açtığı bir fotoğrafla cevap verdi. Varank, "Gayret ediyorum ama asla ustalık iddiasında bulunamam..." ifadelerini kullandı.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak; Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı milletvekili ve bakanların da oynadığı bir basketbol maçı sonrası fotoğraf paylaştı. Bakan Bak'ın paylaştığı fotoğraf karesinde Bursa milletvekili Mustafa Varank, İzmir milletvekili Mehmet Kasapoğlu​, MİT Başkanı İbrahim Kalın​, İletişim Başkanı Fahrettin Altun​ da yer aldı.

Fotoğrafın paylaşılmasının ardından bir vatandaş, Mustafa Varank'a 'pideci' benzetmesinde bulundu. Varank'tan bu benzetmeye cevap gecikmedi.

"ASLA USTALIK İDDİASINDA BULUNAMAM..."

Varank, kendisini pideciye benzeten kişiye, hamur açtığı bir fotoğrafla cevap verdi. Varank yaptığı paylaşımda,  "Gayret ediyorum ama asla ustalık iddiasında bulunamam..." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/varank/status/1667986457175138309

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...