Tgrt Haber

Yaptığı binalar 370 kişiye mezar olmuştu... Kaçak müteahhit Mehmet Özat'ı AVM'de kadınlar yakaladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
10 Kasım 2023 13:55 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 14:59

Kahramanmaraş depremlerinde Hatay'da 370 kişinin ölümüne neden olan Emlak Bank Konutları'nın 1'inci kısım müteahhidi Mehmet Özat, Ankara'da bir AVM'de alışveriş yaptığı sırada yakalandı. Özat'ın yaka paça dışarı çıkaran kadınlar, kaçak müteahhidi polise teslim etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremlerden en fazla etkilenen illerden biri olan Hatay​'da Emlak Bank Konutları 1’inci kısmında bulunan 96 daireden oluşan 6 blok da yaklaşık 400 kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu. 

Hakkında gözaltı kararı verilen binanın müteahhidi Mehmet Özat, izini kaybettirdi. Özat hakkında yakalama kararı olmasına rağmen uzun süredir nerede olduğu tespit edilememişti. 

AVM​'NİN İÇİNDE YAKALANDI

Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketinde yıkılan Emlakbank Evleri’nin firari müteahhidi, bugün Ankara'da bulunan bir AVM'nin içinde alışveriş yaparken yakalandı.

YAKA PAÇA DIŞARI ÇIKARDI, POLİSE TESLİM ETTİ

Özat, kendisini AVM’de fark eden bir kadın yakalandı. AVM'den Özat'ı yaka paça dışarı çıkaran kadın, kaçak müteahhidi polise teslim etti. Ankara Beytepe Karakoluna götürülen Özat’ın savcılığa sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...