Tgrt Haber

Yaşları 12 ile 14 arasında... Aynı gece 3 işletmeyi soydular!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Şubat 2024 02:04 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 02:05
Yaşları 12 ile 14 arasında... Aynı gece 3 işletmeyi soydular!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde aynı gece hırsızlar 3 işletmeyi soydu. Olayda şüpheliler yakalanırken yaşları ise dikkat çekti.

Balıkesir Bandırma’da aynı gece içerisinde 3 işletme soyuldu. İçlerinde Bandırmaspor Ücretli Otoparkı’nında bulunduğu 3 işletmeyi soyan şahısların kimlikleri, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan tahkikat ile belirlendi.

Hırsızların, Bandırmaspor Otopark Gişesi ve Kaşif Acar Caddesi ile İstiklal Caddesi’nde bulunan 2 işletmenin camlarını kırarak aynı yöntemle içeri girip, kasada bulunan paraları çaldıkları belirlendi.

Yaşları 12 ile 14 arasında... Aynı gece 3 işletmeyi soydular! - 1. Resim

YAŞLARI DİKKAT ÇEKTİ

Olayda, Bandırma​ İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan operasyon sonucu M.K(12), C.K(13) ve E.Ü(14) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...