Tgrt Haber

İstanbul'da 'yeraltı' cinayeti! Aile içi hesaplaşma mı?

13 Şubat 2024 10:19 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 12:29
İstanbul'da 'yeraltı' cinayeti! Aile içi hesaplaşma mı?

İlker Çakıroğlu cinayetiyle ilgili tüm şüpheler 30 Ocak'tan beri kayıp olan Fuat, Ayhan ve Hasan Çakır kardeşlerin üzerinde.

İstanbul'da meydana gelen olayda ailesi İlker Çakıroğlu'na ulaşamaması üzerine kayıp ihbarında bulundu.

İlerleyen saatlerde Çakır'a yakın H.B. adlı kişiden "Kardeşiniz Koç Üniversitesi Hastanesi'nde" diye haber geldi. Aile hastaneye gittiğinde kapıda İlker Çakıroğlu'nun aracını fark ettiler. 

Aile Çakıroğlu'nu park edilmiş araçta kanlar içinde buldu. Dövüldüğü ve kafasına demirle vurulduğu öne sürülen üç çocuk babası Çakıroğlu, hayatını kaybetmişti.

ÇAKIR KARDEŞLER KAYIP

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Saymaz'ın iddiasına göre; İlker Çakıroğlu, memleketi Of'ta toprağa verilirken Fuat, Ayhan ve Hasan Çakır kardeşlerin 30 Ocak'tan beri kayıp olduğu iddia edildi.

Çakıroğlu'nun eşi, cesedin henüz bulunmadığı saatlerde alınan ifadesinde "Ben eşimin kaçırıldığını ve alıkonduğunu düşünüyorum. Eşim en son Fuat, Ayhan ve Hasan Çakır ile görüştü. Bu şahıslarla buluşmasının amacı, avukatı B.A.'nın Fuat Çakır ismini kullanarak, insanları tehdit etmesi. Eşim giderken endişeliydi. Agresif ve vukuatlı insanlar olduğunu biliyorduk. Eşimin hayatından endişeliyim. Eşimin başına bir şey gelmesi halinde Fuat, Ayhan ve Hasan Çakırdan şikayetçiyim." dedi.

Kardeşi Yusuf Kaan Çakıroğlu ise Fuat Çakır ile aynı sülaleden olduklarını ifade ederek "Çakır’ın agresif bir üslubu var. Muhtemelen küfretti. Abim de ters cevap vermiş olabilir. Vücudunda kırıklar vardı." dedi.

'YURT DIŞINA KAÇTILAR' İDDİASI

Çakır kardeşlerin 30 Ocak'tan bu yana cep telefonlarının kapalı olduğunu ifade edildi.

Fuat, Ayhan ve Hasan; bu üç kardeşle adamlarının kayıp olduğu ve yurt dışına kaçtıkları iddialar arasında yer alıyor.

Çakıroğlu'nun ölümüyle ilgili yakınları ise cinayetin arkasında kendileriyle aynı aileden olan Fuat Çakır'ın olduğunu iddia ediyor.

Kaynak: Sözcü
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...