Tgrt Haber

Yine başıboş sokak köpeği dehşeti! Minik kız oyun oynarken kâbusu yaşadı

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ağustos 2024 14:47 - Güncelleme : 23 Ağustos 2024 14:47
Yine başıboş sokak köpeği dehşeti! Minik kız oyun oynarken kâbusu yaşadı

Son yılların en tartışmalı konularından biri olan başıboş sokak köpeği sorunu devam ediyor. Bu kez yer Ankara! Gölbaşı arkadaşlarıyla birlikte sokakta oyun oynayan 5 yaşındaki kız dehşeti yaşadı. Köpeklerin ayağından sürükleyerek vücudunun çeşitli yerlerinden ısırdıkları küçük kız tedavi altına alındı. Ailesi kızlarının korkudan dilinin tutulduğunu o günden beri konuşamadığını söyledi.

Sahipsiz sokak köpeği sorunu her gün gündem olmayı sürdürüyor. Vatandaşın canını tehdit eden başıboş köpekler, bu kez bir küçük bir kızı yaraladı. 5 yaşındaki Elif, arkadaşlarıyla parkta oynarken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Korkunç olaya yoldan geçen bir vatandaş müdahale etti. Yaralanan küçük kız hemen hastaneye kaldırıldı. 

Yine başıboş sokak köpeği dehşeti! Minik kız oyun oynarken kâbusu yaşadı - 1. Resim 

KÜÇÜK KIZ YOĞUN BAKIMDA 

Baba Cengiz Yıldırım, haberi ilk aldığında inanamadığını belirterek, "Dünya başıma yıkıldı. Şu anda Bilkent Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda tutuyorlar. Devamlı kontrol altında. Kasık bölgesinden ısırmış.

İki diş izi var derin. İyi ki daha fazla bastırmamış, patlatabilirmiş. Benim isteğim köpeklerin toplatılması. Millet artık illallah etmeye başladı. Benim çocuğumun başına geldi, başkasının da başına gelebilirdi. Daha önce başkasının çocuğuna saldırırken de gördük burada” dedi.

Yine başıboş sokak köpeği dehşeti! Minik kız oyun oynarken kâbusu yaşadı - 2. Resim

PSİKOLOG EŞLİĞİNDE TEDAVİ EDİLECEK 

Anneanne Döndü Yıldırım ise, “Çocuklar oynuyordu. Altı yedi tane köpek saldırdı. Çocuğu ayaklarından sürükleyerek götürdü. Sağ olsun bir adam gidiyordu orada kurtardı, kovaladı köpekleri. Çocuk geldiğinde titriyordu, konuşamıyordu. Ondan sonra elini yüzünü yıkadık, ambulansla hastaneye götürdük.

Balkondaydım ilk önce. Koşa koşa aşağı indim, adam kurtardı. Hepsi toplatılsın, uyutuyorlar mı ne yapıyorlarsa yapsınlar. Konuşamıyor, psikolog bekliyorlar. Bir de işte profesör gelecekmiş, o karar verecek ona göre taburcu edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...