Tgrt Haber

Yol ortasında akılalmaz olay! 'Semti böceklerden arındırıyoruz' dedi, yangın tüpüyle kadına saldırdı 

24 Temmuz 2023 19:28 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 22:55

İstanbul'da kaldırımda bekleyen kadınlara yanlarından geçen üç rkek yangın tüpüyle saldırdı. Kaldırımda duran kadınların yanına arabayla yaklaşıp 'Çalışıyor musunuz?' diye soran şahıslar yangın tüpünün içindeki basınçlı karbondioksit gazını yüzlerine sıktı. Çirkin olaya imza atan üç arkadaş videoyu daha sonra sosyal medya hesaplarında paylaştılar. 

İstanbulFatih​'te kaldırımda bekleyen 3 kadına, otomobiliyle yanlarından geçen şahıslar tarafından çirkin bir saldırıgerçekleşti.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre, Çapa’da otomobil ile seyir halinde olan 3 şahıs, kaldırımda bekleyen kadınlara “Çalışıyor musun?” dedikten sonra yangın tüpü sıkarak saldırdı. Şahıslar o anları sosyal medya hesaplarından, "Semti böceklerden arındırıyoruz" sözleriyle paylaştı. 

KADINLAR​ ŞİKAYETÇİ OLMADI!

Bir anda yangın tüpü sıkılmasıyla şoka uğrayan kadınlar nereye kaçacaklarını bilemedi. Yaşanan olayın ardından üç şahıs gülerek araçla yollarına devam etti. 

Kadınların olayla ilgili henüz şikayetçi olmadıkları öğrenildi. 

 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...