Tgrt Haber

Trabzon'da yolcu otobüsü şarampole uçtu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 May 2023 19:30 - Güncelleme : 04 May 2023 21:15

Son dakika haberi: Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir yolcu otobüsü kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Feci kazada 4 kişinin hayatını kaybettiği, 21 yolcunun da yaralandığı aktarıldı.

Trabzon’un Akçaabat​ ilçesinde Trabzon​ Büyükşehir Belediyesi’ne ait yolcu otobüsü​, kontrolden çıkarak şarampole uçtu.Kaza​ sonrası çevredekiler ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. 

PANİK VE ÜZÜNTÜ KAMERAYA YANSIDI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; bölgeye kısa sürede ulaşan ekipleri ilk incelemelerinde, yolcu otobüsünden bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiğini 21 kişinin de yaralandığını belirledi. Kazanın hemen ardından yaşanan panik ve üzüntü cep telefonu kameralarına yansıdı.

VALİ USTAOĞLU BÖLGEYE GELDİ

Kaza sonrası olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alan Vali İsmail Ustaoğlu yaptığı açıklamada ilk belirlemelere göre 3’ü olay yerinde biri de hastanede olmak üzere 4 yolcunun hayatını kaybettiğini söyledi.

Trabzon'da yolcu otobüsü şarampole uçtu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Vali Ustaoğlu “Büyükşehir belediyemizin köylere ve mahallere sefer yapan otobüsü maalesef tek taraflı kaza yaptı. Teknik incelemenin ardından kazanın nedeni ortaya çıkacak. Midibüsün devrilmesi sonucu böyle bir olay meydana geldi. Şuanda gelen bilgiye göre 3’ü olay yerinde bir kız çocuğu da hastanede olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti. Yaralıların hastanelerin intikalleri yapıldı. Hastanelere de şuana kadar 21 yaralı intikal etti” diye konuştu.

Trabzon'da yolcu otobüsü şarampole uçtu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...