Tgrt Haber

Yozgat'ta trajik gece! Peş peşe kazalar: 2 kaza, 2 ölü, 5 yaralı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
14 Aralık 2023 07:05 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 07:11

Yozgat'ın farklı bölgelerinde iki araç şarampole yuvarlandı. Her iki kazada toplam 1'er kişi hayatını  kaybederken toplam 5 kişi de yaralandı.

Yozgat​ dün gece ardı ardına yaşanan iki benzer kazaya sahne oldu. Biri kamyonet​ biri otomobil​ olmak üzere iki aracın ilin farklı bölgelerinde yoldan çıkarak ters dönmesi sonucu  toplam 2 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

İlk kaza​ Yozgat Çamlığı Milli Parkı Radar mevkiinde meydana geldi. Kontrolden çıkan K.O. idaresindeki kamyonet, ormanlık alana devrildi. Kazada kamyonet içerisinde bulunan H.N.Z. olay yerinde hayatını kaybederken sürücü ile H.S. ve E.D. ise yaralandı.

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Sağılık ekiplerince Yozgat Şehir Hastanesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

BENZER BİR KAZA DAHA

Bu olayın ardından ikinci kaza haberi ise Yozgat-Sivas kara yolu Çalatlı köyü mevkisinden geldi. Z.Ç. (38) idaresindeki 66 DY 822 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan G.S. (25) ve E.A.(26) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla, Yozgat Şehir Hastanesine kaldırılan yaralılardan G.S, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...