Tgrt Haber

Son dakika! Yozgat’ta yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
30 Mart 2023 05:34 - Güncelleme : 30 Mart 2023 05:39
Son dakika! Yozgat’ta yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi: Yozgat’ta kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda ekip sevk edilirken ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi ise yaralandı.

Yolcu otobüsü kazalarına bir yenisi gece saatlerinde gelen haberle eklendi. Sivas’tan Ankara’ya giden Ş.Y. idaresindeki yolcu otobüsü E-88 kara yolu Yozgat​'ın Yerköy 100. Yıl Mahallesi Sanayi mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından kazada 1 kişinin yaşamını yitirdiği 25 kişinin ise yaraladığı belirlendi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor. 

Son dakika! Yozgat’ta yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...