Tgrt Haber

Yusuf Dikeç sosyal medyaya giriş yaptı! X’ten ‘hoş geldin’ paylaşımı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
04 Ağustos 2024 10:32 - Güncelleme : 04 Ağustos 2024 10:48
Yusuf Dikeç sosyal medyaya giriş yaptı! X’ten ‘hoş geldin’ paylaşımı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda eli cebinde ve rahat tavırlarıyla madalya kazanan ve dünyada gündem olan Yusuf Dikeç, sosyal medya hesabı açtı. Fenomen haline gelen Dikeç'e X'ten "hoş geldin" mesajı geldi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları​'nda rakiplerine göre tek eli cebinde ve optik aletler kullanmadan atış yapan milli sporcumuz Yusuf Dikeç​, tüm dünyada gündem oldu. 

Adına X'te pek çok sahte hesap açılan Yusuf Dikeç, sonunda resmi hesabını açtı. “Merhaba X” paylaşımı yapan milli sporcumuz Yusuf Dikeç'e, Elon Musk’ın sahibi olduğu X platformu anında cevap verdi.

X’in resmi hesabı, Dikeç’in paylaşımını alıntılayarak, atıcının olimpiyatlarda “kendisi gibi davrandığını” belirtti ve “X’e hoş geldin” dedi. Yapılan bu paylaşım dokuz milyondan fazla görüntülenme aldı. 

ADINA PEŞ ÇOK SAHTE HESAP AÇILMIŞTI

Fenomen atıcının X’ten önce sadece Instagram hesabı bulunuyordu. Olimpiyat başarısının ardından X’te Dikeç’in adını kullanan çok sayıda sahte hesap türedi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...