Tgrt Haber

Zehir tacirlerine darbe: Narkogüç operasyonlarında 190 şüpheli gözaltına alındı

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: Anadolu Ajansı
15 Ekim 2023 09:58 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 10:10
Zehir tacirlerine darbe: Narkogüç operasyonlarında 190 şüpheli gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen "Narkogüç" operasyonları kapsamında, 190 zanlının gözaltına alındığını bildirdi.

İçişleri BakanıAli Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki açıklamasında, Bursa​, Malatya​, İstanbul​, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Elazığ, Bitlis, Afyonkarahisar, Kütahya, Konya, Manisa, Antalya, Iğdır, Samsun, Kırıkkale, Yalova, Ağrı, Muğla, Adana, Edirne, Bolu, Batman, Karabük, Siirt, Mardin, Hakkari, Düzce, Kocaeli, Kahramanmaraş, Mersin, Ordu, Zonguldak ve Uşak'ta operasyon düzenlendiğini belirtti.

"GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMELERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

"Narkogüç" adı verilen operasyonlarda, zehir tacirleri ve bunların taşeronu olan sokak satıcısı 190 şüphelinin yakalandığını vurgulayan Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Operasyonları yapan kahraman jandarmamızı ve kahraman polisimizi tebrik ediyorum. Uyuşturucu satıcılarının, geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz."

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...