Tgrt Haber

Zeytinyağı firmasını dolandıran karı koca Afyon'da yakalandı

03 Ocak 2022 13:12
Zeytinyağı firmasını dolandıran karı koca Afyon'da yakalandı

İstanbul’da bir firmadan 5 litrelik bidonlar halinde 1 ton zeytinyağı alıp parasını ödemeden kaçan karı koca yakalandı. Şüphelilerin, aldıkları zeytinyağının yarısından fazlasını ise yol boyunca sattıkları tespit edildi.

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde yaşayan karı koca İstanbul’da faaliyet gösteren bir şirkete 5 litrelik 200 bidon yağ siparişi verdi. Zeytinyağlarını firmadan teslim alıp ürünlerin parasını vermeden kaçtığı tespit edilen karı kocanın aldıkları zeytinyağının yarısından fazlasını ise yol boyunca sattıkları belirlendi.

YAKLAŞIK 435 KİLOGRAM ZEYTİNYAĞI BULUNDU

Edinilen bilgilere göre, Dinar ilçesinde yaşayan T.A. (51) ve eşi S.A. (46) isimli şahıslara karşı Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler, şüphelilerin kullandığı aracı takibe aldı ve ilçe girişinde durdurdu. Araçta yapılan aramada yapılan 5 litrelik 87 bidon yaklaşık 435 kilogram zeytinyağı ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...