Tgrt Haber

Zonguldak'ta 148 öğrenci zehirlendi

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Kasım 2022 09:12 - Güncelleme : 04 Kasım 2022 09:17
Zonguldak'ta 148 öğrenci zehirlendi

Zonguldak'ta 148 öğrenci gıda zehirlenmesi sebebiyle hastanelik oldu.

Zonguldak​'ın Çaycuma​ ilçesinde ilkokul ve ortaokul birlikte toplam 148 öğrenci karın ağrısı​ ve mide bulantısı​ şikayetiyle hastanelik oldu.

Öğrencilerine aynı yemek firmasından getirilen öğle yemeğinde patatesli tavuk, makarna ve salata yemelerinin ardından karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleriyle 148 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Öğrenciler, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedaviye alınırken, yedikleri yemeklerden numune alınarak Bolu’ya gönderildi. 

Zonguldak'ta 148 öğrenci zehirlendi

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Hastanede tedavi gören 16 öğrencinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken soruşturmanın devam edeceği belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, hastanede personeline teşekkür ederek, “Hemşireler, sağlık görevlileri, doktorlar, bütün bu sağlık ekibimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu akşam bizler için, çocuklarımız için çok vefakârca ilgilendiler, kendi öz çocukları gibi baktılar sağ olsunlar” sözlerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...