Tgrt Haber

Zonguldak'ta ölüme kıl payı! Kamyonun devirdiği aydınlatma direği üzerine düştü

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Eylül 2023 14:01 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 14:07

Zonguldak'ta geri manevra yapan bir kamyon, aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen direk, o esnada yolda yürümekte olan bir vatandaşın üzerine düştü

Dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen trafik kazalarında son zamanlarda ciddi bir artış gözlemleniyor. Bu kazaların bir benzeri de Zonguldak​'ta yaşandı. Kamyon​ sürücüsü, geri manevra yaptığı esnada dikkatsizlikle aydınlatma direğine çarptı. Düşen direğin altında kalan vatandaş ise şans eseri hayatta kaldı. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre olay, Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. PTT'ye ait kamyon türü kargo aracı, kavşaktan geri manevra ile dönmek istedi. Ancak kamyon sürücüsü bir anlık dikkatsizlikle 6 metrelik aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle devrilen direk o esnada yolda yürümekte olan 38 yaşındaki F.K'nin üzerine düştü. 

 Zonguldak'ta ölüme kıl payı! Kamyonun devirdiği aydınlatma direği üzerine düştü

F.K.'nin direkle birlikte kanlar içinde yere yığıldığını gören vatandaşlar, sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından F.K'yi Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 

 Zonguldak'ta kamyonun devirdiği aydınlatma direği bir vatandaşın üzerine düştü.

ŞANS ESERİ KURTULDU

Hastaneye kaldırılan F.K'nin durumunun iyi olduğu ve tedavisinin ardından taburcu edildiği aktarıldı. Aydınlatma direğini deviren kamyon sürücüsünün ise ifadesi alındı.

O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...