Tgrt Haber

Zonguldak'ta feci kaza! Kamyon ile otobüs kafa kafaya girdi: 2 ölü, 23 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Eylül 2024 14:02 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 16:53

Son dakika haberi: Zonguldak'ta kamyon ile yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 23 kişi de yaralandı.

Zonguldak-Karabük yolu Gökçebey mevkiinde feci bir kaza​ meydana geldi. Kamyon ile yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenler hemen durumu ekiplere bildirdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İlk belirlemelere göre; kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 23 kişi de yaralandı.

Zonguldak'ta feci kaza! Kamyon ile otobüs kafa kafaya girdi: Ölü ve yaralılar var - 1. Resim


"ŞERİT İHLALİ SÖZ KONUSU..."

Kaza bölgesine gelen Zonguldak​ Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, burada incelemelerde bulundu. Otobüste 21 yolcu 3 mürettebat olmak üzere toplamda 24 kişinin bulunduğunu aktaran Vali Hacıbektaşoğlu, "Şu anda 2 vatandaşımız biri otobüs​ şoförü biri de kamyon şoförü hayatını kaybetti. Diğer yaralılarımızın durumunu takip ediyoruz. Ekiplerimiz kaza anından itibaren yaralıları kurtarmaya, sıkışanları kurtarmaya tahliye etmeye çalışıyor. Bütün yaralılar, sıkışanlar tahliye edildi. Her iki şoför de sıkışmış ve hayatlarını kaybetmiş. Onları da ekiplerimiz çıkartmaya çalışıyor. Büyük geçmiş olsun. Bir şerit ihlali var. Ama bunu bilemiyoruz. Araştıracaklar. Bunu kesin ortaya koyacaklar. Şu anda hava yağışlı, şerit ihlali sollamadan mı, kaymadan mı kaynaklı bilmiyoruz. Tamamen soruşturmayla ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

Zonguldak'ta feci kaza! Kamyon ile otobüs kafa kafaya girdi: 2 ölü, 23 yaralı - 2. Resim


ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Feci kazada kamyon sürücüsü Bilal Aşık (36) ile otobüs şoförü Cevdet Çağlayan (61) hayatını kaybetti. Sürücülerin cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.

Zonguldak'ta feci kaza! Kamyon ile otobüs kafa kafaya girdi: 2 ölü, 23 yaralı - 3. Resim

Kazada yaralanan Kadir E. (30), Berkay Ş. (22), Yağmur Y. (22), Zehra Ecem U. (26), Celal Ö. (43), Eren Yağız Ö. (11), Egemen Oğuz Ö. (8), Beyzanur B. (23), Yağmur Y. (22), Pakize D. (47), Devlet Kaan Y. (12), Mine Y. (51), Muhammet Nuri Ö. (29), Ayla A. (49), Ceren Şadan Ö. (43), Seçgül Ö. (50), Cemal M. (25), Reyhan P. (40), Mustafa C. (59), Fatma A. (47), Sdeen M.Y.A. (17), Nrdeen M.Y.A. (22), Emine G. (18), Nurdaniye S.'nin (53) hastanelerdeki tedavileri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...