Tgrt Haber

15 saniyede paraya para demiyor.. Pınar Deniz'in sosyal medya kazancı dudak uçuklattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2023 16:41 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 17:18
15 saniyede paraya para demiyor.. Pınar Deniz'in sosyal medya kazancı dudak uçuklattı!

Yargı dizisindeki Ceylin karakteriyle popüler olan oyuncu Pınar Deniz, son dönemde magazin gündeminde yer alan ünlülerin başında geliyor. Paylaşımlarıyla da konuşulan Deniz’in 15 saniyelik sosyal medya kazancı adeta ‘yok artık’ dedirtti!

Başrolünü Kaan Urgancıoğlu​ ile paylaştığı Yargı​ dizisindeki Savcı Ceylin karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Pınar Deniz​, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Oyuncu Kaan Yıldırım​ ile bir yıldır mutlu bir birliktelik yaşayan Pınar Deniz’in ismin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. 

Pınar Deniz'in sosyal medya kazancı şoke etti!

15 SANİYEDE 150 BİN LİRA KAZANIYOR

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Pınar Deniz'in bu platformdan ne kadar kazandığını duyanlar şaşırdı. Sosyal medyada 2,9 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncunun 15 saniyelik bir reklam ücreti olarak 150 bin TL kazandığı iddia edildi.

Yıldırım ile Bodrum​'a giden Deniz, ardından Yunanistan, İtalya ve son olarak da İngiltere'ye gitti. Son olarak Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkında bomba bir gelişme yaşandı. Pınar Deniz, Kaan Yıldırım'ı etiketleyerek "İşte öyle birşey ... 06.08.2023" notuyla ağlarken çekilmiş bir karesini paylaşmıştı. Bu kare sosyal medyada evlilik teklifi olarak yorumlandı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...