Tgrt Haber

Bebeği için o ülkeyi seçti: 6 aylık hamile Aslı Enver Türkiye’yi terk etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
14 Mart 2023 10:15 - Güncelleme : 14 Mart 2023 10:52
Bebeği için o ülkeyi seçti: 6 aylık hamile Aslı Enver Türkiye’yi terk etti!

12 Kasım’da sade bir törenle iş insanı Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan oyuncu Aslı Enver’in hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdilerde hamileliğinin 6. ayında olan Aslı Enver radikal bir kararla Londra’ya gitti. Ünlü oyuncunu bebeğini İngiltere’de doğuracağı iddia ediliyor.

Şarkıcı Murat Boz​ ile uzun süren beraberliğinin ardından barışacakları konuşulurken iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenen Aslı Enver​ sevenlerini şaşırtmıştı. Evliliğin ardından hamile olduğu ortaya çıkan Enver’in Türkiye’yi bir süreliğine terk ettiği, bebeğini doğurmak için Londra’ya yerleştiği öğrenildi.

BEBEĞİNİ LONDRA’DA DÜNYAYA GETİRECEK

İngiltere'de doğup büyüyen Aslı Enver, bebeğini Londra​'da dünyaya getirmeyi planlıyor. 6 aylık hamile olan Enver'in eşiyle birlikte Londra'da doğum için hastane ve doktor arayışında olduğu da öğrenildi.  İngiltere'de ailesine ait bir dairesi olan Aslı Enver’in evi, bebeğine uygun bir hale getireceği söyleniyor.

Gazetecilerin "Hamilelik nasıl gidiyor? Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu? Aşerme durumları arttı mı?" sorularına, Enver, "Hamilelik güzel gidiyor. Her şey yolunda. Cinsiyeti belli değil daha çocuğumuzun. Aşerme durumum olmadı, güzel geçiyor" cevabını verdi.

Bebeği için o ülkeyi seçti: 6 aylık hamile Aslı Enver Türkiye’yi terk etti!

REKLAM TEKLİFİ YAĞIYOR

Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Aslı Enver, bir bebek markası ile 5 milyon TL’lik anlaşma imzalamıştı. Bu süreçte oyuncuya reklam teklifi yağıyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...