Tgrt Haber

Şahsiyet’teki rolüyle hafızalara kazınan Recep Sarı, hayatını kaybetti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Nisan 2023 11:51 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 12:26
Şahsiyet’teki rolüyle hafızalara kazınan Recep Sarı, hayatını kaybetti!

Başrolünü Haluk Bilginer’in oynadığı Şahsiyet’teki rolüyle adını duyuran oyuncu Recep Sarı, hayatını kaybetti. Acı haberi veren ünlü oyuncu Zafer Algöz, "Sevgili sınıf arkadaşım, oyuncu Recep Sarı, az önce vefat etmiş. Başımız sağ olsun" dedi.

İrili ufaklı rollerle sayısız projede yer alan başarılı oyuncu​ Recep Sarı son olarak çok ses getiren Şahsiyet isimli dizide rol almıştı. Haluk Bilginer’le olan bir sahnesiyle hafızalara kazınan oyuncu, Bir Aşk Uğruna, Melek Apartmanı, Ne Seninle Ne Sensiz, Çocuklar Duymasın, Beni Affet, Yeşil Deniz gibi projelerde de yer aldı. 60 yaşındaki oyuncunun ölüm haberini arkadaşı, ünlü oyuncu Zafer Algöz duyurdu.

"SINIF ARKADAŞIM VEFAT ETMİŞ"

Başarılı oyuncu Recep Sarı’nın ölüm haberini meslektaşı ve sınıf arkadaşı Zafer Algöz verdi. Twitter hesabından Recep Sarı'nın kaybıyla ilgili paylaşım yapan Algöz, "Sevgili sınıf arkadaşım, oyuncu Recep Sarı, az önce vefat etmiş. Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Şahsiyet’teki rolüyle hafızalara kazınan Recep Sarı, hayatını kaybetti!

RECEP SARI KİMDİR?

20 Kasım 1963'te dünyaya gelen Recep Sarı, Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü 1986'da bitirdi. Sarı, aynı yıl İzmir Devlet Tiyatrosu'na 'Stajyer Sanatçı' olarak atandı ve 1991'e kadar burada görev aldıktan sonra tekrar Ankara Devlet Tiyatrosu'na okul okuduğu şehre tayin oldu. 2004'te 'Dönme Dolap' adında bir tarihi eser kaçakçılığını konu alan bir oyun yazan Recep Sarı, 2008'de ise Foça'da çekilen 'Dalgakıran' adlı dizinin senaryosunu da kaleme aldı.

Recep Sarı; Bir Aşk Uğruna, Melek Apartmanı, Ne Seninle Ne Sensiz, Çocuklar Duymasın, Beni Affet, Yeşil Deniz ve Şahsiyet dizilerinin yanı sıra Yalancı ve Zincirbozan filmlerinde rol aldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...