Tgrt Haber

Fazıl Say’ın paylaşımları Sinan Akçıl’ı çıldırttı: Bir sal şu güzel ülkeyi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Nisan 2023 09:50 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 10:18
Fazıl Say’ın paylaşımları Sinan Akçıl’ı çıldırttı: Bir sal şu güzel ülkeyi!

Gündeme dair yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü piyanist Fazıl Say’a şarkıcı Sinan Akçıl’dan tepki geldi. Say’a sosyal medya hesabından seslenen Akçıl, “Sakinleş biraz, germe bizi. Umut ver yoksa umutsuz vaka olursun" dedi.

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın gündeme dair yorumlarıyla sıklıkla adından söz ettiriyor. Her konu hakkında fikrini keskin bir dille beyan eden Fazıl Say’ın sivri yorumları söz yazarı ve şarkıcı Sinan Akçıl’ı rahatsız etti. Son olarak Fenerbahçe’nin yenilmesinin ardından Ali Koç’a sitem eden Fazıl Say’a Sinan Akçıl’dan tepki geldi.

"BU ADAM BİR ENTERESAN"

Fazıl Say​, takımı Fenerbahçe​'nin Beşiktaş​'a 4-2 yenilmesinin ardından Ali Koç​'a seslenerek "Hemen gidiyorsun, bavulunu topla" diyerek sitem etti. Say'ı paylaşımlarından rahatsız olan Sinan Akçıl​ ise sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Fazıl Say’ın paylaşımları Sinan Akçıl’ı çıldırttı: Bir sal şu güzel ülkeyi!

Twitter ve Instagram hesaplarından Fazıl Say'ı etiketleyerek paylaşımlar yapan Sinan Akçıl, "Bu Fazıl Say'ın oturduğu yerden her şeye parmak sallaması beni biraz sıkmaya başladı. 'Ali Koç git hemen', 'Cumhurbaşkanı git', bir hanımefendi için 'sifon çekin' vs. Bu üslup içinden geldiğin klasik müzik kültüründe yoktur. Bu adam bir enteresan. Sinirleri çok bozuk herhalde. Fazıl Say sakinleş biraz, germe bizi. Bir sal şu güzel ülkeyi. Zaten herkes gergin umut ver yoksa umutsuz vaka olursun" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...