Tgrt Haber

8 saatlik beyin ameliyatı sonrası şarkıcı Şimal'den ilk poz

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
19 Ocak 2024 17:15 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 17:44
8 saatlik beyin ameliyatı sonrası şarkıcı Şimal'den ilk poz

Kanseri yendikten sonra beynindeki tümör nedeniyle 8 saatlik ameliyata giren şarkıcı Şimal, operasyondan sonra sevenlerine seslendi.

Meme kanseri​ nedeniyle uzun bir tedavi süreci geçiren şarkıcı Şimal, beynindeki tümör nedeniyle 8 saat süren bir operasyon geçirdi. Şimal ameliyat​ sonrası, “Şimaliniz bol bol dinleniyor. Her şey yolunda." sözleriyle sevenlerine mesaj gönderdi.

8 SAATLİKAMELİYAT SONRASI ŞİMAL'DEN İLK FOTOĞRAF 

Kanser sürecinde de hep şarkıcının yanında olan nişanlısı ameliyat sonrası Şimal’in videosunu paylaştı. Oldukça yorgun ve bitkin görünen Şima, sosyal medya hesabından ilk kez paylaşım yaparak, "Her gün daha iyi oluyoruz. Şimaliniz bol bol dinleniyor. Her şey yolunda. Çok mesaj atmışsınız yine çok teşekkür ederiz. Doğal olarak ona odaklıyız. Mesajlara geç cevap verebiliyoruz kusura bakmayın. Sevgiler." dedi. 

 

8 saatlik beyin ameliyatı sonrası şarkıcı Şimal'den ilk poz

Şarkıcı Şimal, uzun süren kanser tedavisinin ardından beyin tümörü haberini takipçileriyle paylaşmıştı. Şarkıcı Şimal, 2012 yılında meme kanserine yakalanmış ve uzun tedaviler sonucu kanseri yenmişti. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...