Tgrt Haber

Acun Ilıcalı, Survivor’a çağırdığı için pişman olduğu ismi açıkladı: Kansız, nankör

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
27 Ekim 2023 14:57 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 14:58
Acun Ilıcalı, Survivor’a çağırdığı için pişman olduğu ismi açıkladı: Kansız, nankör

Survivor’a çağırdığı için pişman olduğu isimlerden bahseden Acun Ilıcalı, "Çocuğu biz ünlü ettik şimdi dizide oynuyor ama çıkıp ‘Bana Survivor sormayın' diyor.” sözleriyle sitemde bulundu.

Nur Tuğba İle Laf Aramızda kanalına konuk olan Acun Ilıcalı​, Survivor’a çağırdığı için pişman olduğu isimlerden bahsederken, eski yarışmacısına sert çıktı. “Kansız, nankör” diyen Ilıcalı, yarışmacının Survivor​ All Star’a katılma ihtimalinin de olmadığını dile getirdi.

“KANSIZ, NANKÖR”

Nur Tuğba’nın “Survivor’a çağırdığın için pişman olduğun biri var mı?” sorusuna Acun Ilıcalı, "Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor'ı soruyorlar 'Survivor'ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş dedi. Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem" dedi.  Ilıcalı’nın bu sözleri Serkay Tütüncü’ye söylediği iddia edildi.

Acun Ilıcalı, Survivor’a çağırdığı için pişman olduğu ismi açıkladı: Kansız, nankör

AKILLARA SERKAY TÜTÜNCÜ​ GELDİ

Acun Ilıcalı’nın sözleri sonrası, 2016 yılında katıldığı Survivor yarışması sonrası “Gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim. All Star'a katılma ihtimalim bile yok. Bu konudan bahsetmeyelim" sözleriyle tartışma oluşturan Serkay Tütüncü’yü kastettiği düşünüldü. Tütüncü, FOX TV ekranında yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde başrolde yer alıyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...