Tgrt Haber

Geçen yıl liseden mezun olmuştu! Acun Ilıcalı, kızına son model araba hediye etti

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Haziran 2023 10:00 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 11:05
Geçen yıl liseden mezun olmuştu! Acun Ilıcalı, kızına son model araba hediye etti

Acun Ilıcalı, Zeynep Yılmaz’la olan evliliğinden dünyaya gelen 19 yaşındaki kızı Leyla Ilıcalı'ya son model bir araba hediye etti. Acun Ilıcalı’nın kızıyla trafiği çıktığı anlardaki diyaloğu ise duygulanırdı.

Yaptığı üç evlilikten dört çocuğu bulunan Acun Ilıcalı​, kızlarına olan düşkünlüğüyle biliniyor. Zeynep Yılmaz'la yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Leyla Ilıcalı'ya araba​ hediye eden Acun Ilıcalı, "İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?" diye sorduğu kızı Leyla’dan "Sen yanımda olunca değil" cevabını aldı. O anlar sosyal medya takipçilerini duygulandırdı.

19 YAŞINDAKİ KIZINA HEDİYE

Başarılı televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, kızlarıyla yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Banu Başbuğ ile evliliğinden 1, Zeynep Yılmaz ile evliliğinden 2, Şeyma Subaşı ile evliliğinden de 1 kızı bulunan Ilıcalı, 19 yaşındaki Leyla Ilıcalı'ya son model bir araba aldı.

Geçen yıl liseden mezun olmuştu! Acun Ilıcalı, kızına son model araba hediye etti

LEYLA’NIN CEVABI DUYGULANDIRDI

Ilıcalı, kızıyla birlikte dün birlikte İstanbul​ trafiğine çıktı. O anları 13,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Ilıcalı, kızına "Hayırlı olsun, heyecan var mı? İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?" diye sordu. O esnada araç kullana Leyla Ilıcalı'nın "Teşekkür ederim. Sen yanımda olunca değil" cevabı Acun'u duygulandırdı.

GEÇTİĞİMİZ SENE LİSEDEN MEZUN OLMUŞTU

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sene liseden mezun olan Leyla Ilıcalı'nın kep törenine katılmış, o anları da "Canım kızım ne çabuk büyüdün de mezuniyetini kutladık. Öğrenim hayatının babanın başaramadığı başarılarla dolu olacağından şüphem yok. Seni çok seviyorum" notuyla Instagram hesabından yayınlamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...