Tgrt Haber

Adaylıktan çekilen Muharrem İnce’ye Seren Serengil’den manidar yorum!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2023 16:55 - Güncelleme : 12 May 2023 02:42
Adaylıktan çekilen Muharrem İnce’ye Seren Serengil’den manidar yorum!

Seçime 2 gün kala cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini ilan eden Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce’ye ilk yorum ünlü isim Seren Serengil’den geldi.

Memleket Partisi​ genel başkanı Muharrem İnce​, seçime 2 gün kala cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. Muharrem İnce'nin çekilmesine ünlü yorumcu ve sunucu Seren Serengil​ ise sessiz kalmadı.

“ZATEN KAZANAMAZDI DOĞRU BİR KARAR”

TGRT Haber'in derlemesine göre; Seçime sayılı günler kalaMemleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce "Adaylıktan çekiliyorum. Türkiye'ye üçüncü seçenek önerdim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın" diyerek gündeme ve sosyal medyaya bomba gibi düştü. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı​ adaylığından çekilince sosyal medyada yorumlar gecikmedi. İlk yorumu yapanlardan biri Seren Serengil oldu. Serengil bir paylaşımın altına "Zaten kazanamazdı doğru bir karar… Bölünmesin oylar ki artık sonuca gidilsin" dedi.

Adaylıktan çekilen Muharrem İnce’ye Seren Serengil’den manidar yorum!

ERDOĞAN’DAN İNCE’NİN ADAYLIKTAN ÇEKİLMESİNE YORUM GELDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Muharrem İnce’nin adaylıktan çekildiğini Ankara mitingi sırasında öğrenince şu ifadelere yer verdi "Bugün burada 2007'de vesayete meydan okurken yaşadığımız duyguları hissettim. Maşallah şu katılıma bak. Az önce rakam geldi bana. Resmi rakama göre 100 bin kişi şuanda burada. Maşallah... Adaylardan biri çekildi. Niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarışı sonuna kadar böyle devam etseydi. Ama ne oldu da çekildi bilemiyorum. Önemli olan milletimin vereceği karar. Biz yola diğerleriyle devam ediyoruz.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...