Tgrt Haber

Seda Sayan’ın Kadir Doğulu olayı hakkındaki ‘Avcı kadınlar’ yorumu olay oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2023 10:43 - Güncelleme : 11 May 2023 11:48
Seda Sayan’ın Kadir Doğulu olayı hakkındaki ‘Avcı kadınlar’ yorumu olay oldu!

Bugün 2. Sayfa programına konuk olan Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda gündeme bomba gibi düşen oyuncu Kadir Doğulu’nun eğlence mekanındaki samimi görüntüleri hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı "Beni o duruma düşürürse eşime cevap hakkı vermem. Bu benim kırmızı çizgimdir. Avcı kadınları gözünden tanırım, o enerjiyi alırım." dedi.

2022’de kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan​, katıldığı programda Kadir Doğulu​ olayının sorulması üzerine açtı ağzını yumdu gözünü. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül​'ün eşi Kadir Doğulu'nun kadınlarla samimi görüntüleri hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Sayan, eşi üzerinden cevap vererek, "Beni o duruma düşürürse eşime cevap hakkı vermem. Bu benim kırmızı çizgimdir" dedi.

"EŞİM BENİM ÜZÜLMEME MEYDAN VERMEMELİ"

Haberler.com sitesinden derlene bilgiye göre; Bir yıl önce nikah masasına oturduğu Çağlar Ökten ile boşanma​ iddiasını yalanlayarak evlilik çok güzel gittiğini söyleyen Seda Sayan, eşini hiç kıskanmadığını söyledi. Sunucuların Kadir Doğulu'nun gece kulübünde kadınlarla samimi şekilde görüntülerinin çıkmasını hatırlatması üzerine resti çeken Sayan, şunları söyledi: "Kadir ve Neslihan'ı çok seviyorum. Çok yakıştırıyorum, çok şekerler. Gürültülü ortamlarda bazı hareketler çok yanlış anlaşılabiliyor. Bence öyle olmuştur. Kadir 'dinliyorum' dediyse doğrudur. Bize gelirsek de eşim bensiz kulübe gidemez. Ben de onsuz gidemem. O erkek grubuyla gidiyorsa ben kadın grubuyla gidiyorsam da bir şey olduğunda Çağlar'a söz hakkı vermem. O da bunu biliyor. Bana böyle şeylerle gelinmemeli. Benim üzülmeme meydan vermemeli. Ben de onu üzmemeliyim. Bunun konusu bile insanı irite ediyor."

Seda Sayan’ın Kadir Doğulu olayı hakkındaki ‘Avcı kadınlar’ yorumu olay oldu!

"KOCAMA BAKAN ÖNEMLİ DEĞİL, BENİM KOCAMIN BAKTIĞI YER ÖNEMLİ"

"Genelleme yapmayayım ama kadınlar çok avcılar. Kocalarınıza dikkat edeceksiniz bacım. Avcı kadınlar sizin yuvanızın dirliğini ve mutluluğunu bozabilmek için her şeyi yapabilir. Kocalarınıza 'bensiz bir yere gidemezsin, gittiğinde de bunun sorumluluğunu al. Başına da bir şey gelirse karşılığını verme, cevap hakkın yok' diye. Bu benim kırmızı çizgimdir, eşim de biliyor. Beni bu duruma düşürme. En güzeli benimle el ele gez. Avcı kadınları gözünden tanırım, o enerjiyi alırım. Benim kocama bakan önemli değil, benim kocamın baktığı yer önemli. Kocasıyla alakası olan her kadın bu enerjiyi hisseder."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...