Tgrt Haber

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye geliyor! Tüm masrafları ise ünlü iş adamı üstlendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
02 Eylül 2024 14:54 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 15:44
Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye geliyor! Tüm masrafları ise ünlü iş adamı üstlendi

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba 69 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze töreni belli olan Ahu Tuğba'nın Miami'de bulunan cenazesi Türkiye'ye getirilecek. 30 bin dolar cenaze masraflarını ise ünlü iş adamı Celal Kalyoncu üstlenecek.

Ahu Tuğba​, Miami​'deki evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Ahu Tuğba'nın cenazesinin Miami'den Türkiye​'ye getirileceği bilgisi paylaşılırken, cenaze​ masraflarını ise ünlü iş adamının üstlendiği ortaya çıktı. 

AHU TUĞBA'NIN CENAZESİ TÜRKİYE'YE GELİYOR 

Habertürk’ün haberine göre, Kızıyla yaşadığı Miami'deki evinde hayatını kaybeden Ahu Tuğba'nın cenazesi İstanbul Başkonsolosluğu ile yapılan yazışmalardan sonra Türkiye'ye geliyor. Ahu Tuğba'nın cenazesi, yarın sabah Miami'den kalkacak tarifli uçakla İstanbul'a getirilecek. 

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye geliyor! Tüm masrafları ise ünlü iş adamı üstlendi - 1. Resim

Cenazenin 25 -30 bin dolar arasındaki nakil masraflarını iş insanı Celal Kalyoncu üstlendi. Ahu Tuğba'nın cenazesi, perşembe günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip cenaze namazından sonra toprağa verilecek. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...