Tgrt Haber

Son dakika | Ahu Tuğba hayatını kaybetti!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
01 Eylül 2024 20:18 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 10:51
Son dakika | Ahu Tuğba hayatını kaybetti!

Son dakika haberi: Ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba, hayatını kaybetti. 69 yaşındaki sanatçının ABD'nin Miami şehrindeki evinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Son dakika haberine göre, 69 yaşındaki ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba​'nın evinde ölü bulunduğu öğrenildi. Tuğba'nın ABD'nin Miami​ şehrindeki evinde hayatını kaybettiği ifade edildi.

NURİ ALÇO​ DUYURDU

Nuri Alço da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ahu Tuğba’nın vefat haberini duyurdu.  Alço, Instagram hesabından, "Canım dostum Ahu'nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik​ ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Son dakika | Ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba öldü! - 1. Resim

Geçtiğimiz ay kazada kaburgaları kırılan Ahu Tuğba'nın son durumunun iyi olmadığı biliniyordu. Yemek yiyemediği ve mamayla beslendiği öğrenilen Tuğba'nın sağlık durumu bir türlü iyiye gitmedi. Gazeteci Hakan Solaker de 69 yaşındaki ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba'nın evde ölü bulunduğunu duyurdu.

KIZI POLİSLERE BİLDİRDİ

Solaker, Ahu Tuğba'yı kızı Anjelik'in bulduğunu ve durumu polislere bildirmesi üzerine eve geldikleri bilgisini paylaştı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...