Tgrt Haber

Ahu Tuğba'nın yoğun bakımdaki son hali sevenlerini üzdü

Editör: Banu İriç / Kaynak: Magazinsortie
18 Haziran 2024 20:36 - Güncelleme : 18 Haziran 2024 20:36
Ahu Tuğba'nın yoğun bakımdaki son hali sevenlerini üzdü

Ahu Tuğba trafik kazası sonrası bir türlü toparlanamadı. Kızı Anjelik Calvin tekrar hastaneye kaldırılan annesi için sevenlerinden dua istedi.

Nisan ayında trafik kazası​ geçirip kaburgalarından 8 saatlik ameliyat​ geçiren Ahu Tuğba​, 3 haftalık yoğun bakım​ sürecinin ardından evine çıktımştı.  Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Ahu Tuğba Miami​'deki evinde rahatsızlanarak yeniden hastaneye kaldırıldı.

Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, gazeteci Olcay Ünal Sert'e ulaşarak annesi için herkesten dua istedi. Olcay Ünal Sert'e konuşan Tuğba, yemek yiyemediğini mamayla beslendiğini söyleyerek "Hâlâ şoktayım, elimi kaldıramıyorum. İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır" diye konuşmuştu.

Ahu Tuğba'nın yoğun bakımdaki son hali sevenlerini üzdü - 1. Resimw

Kaynak: Magazinsortie
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet sargın 2 Eylül 2024 05:50

Annesi için dua isteyen bir evlat çocuklarımıza dinimizi inancımızı öğretmezsek bir zaman sonra papazdan yada imamdan paraylan dua satın alan bir toplum haline geliriz

Sonraki Haber Yükleniyor...