Tgrt Haber

Ali Koç ile Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunkaya arasında güldüren diyalog!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
05 Eylül 2024 09:46 - Güncelleme : 05 Eylül 2024 12:27

Dün akşam gerçekleşen Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya’nın düğününe katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düğüne damga vurdu. Ali Koç, konuşmasını kısa kesen Ayça Çağla Altunkaya'ya “Doğru düzgün konuş” diye seslendi.

Ezgi Mola, İbrahim Büyükak, Hülya Avşar, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşen Acun Ilıcalı​ ile Ayça Çağla Altunkaya​'nın düğünü sosyal medyayı salladı. Çağla Altunkaya'nın konuşmasını beğenmeyen Ali Koç​, "Çağla yetmez doğru düzgün konuş" sözleriyle takıldı. 

ALİ KOÇ​ İLE AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA​ ARASINDA GÜLDÜREN DİYALOG 

Esma Sultan Yalısı'nda evlenen Acun Ilıcalı​ ile Ayça Çağla Altunkaya​'nın düğününe ünlü isimler akın etti. Sade bir gelinlik tercih eden Çağla Altunkaya, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulurken, after partide çekilen video, geceye damga vurdu. Acun Ilıcalı​ ve Ayça Çağla Altunkaya​'nın ricası üzerine gelen konuklar siyah renkte kıyafet tercih ederken, Ali Koç​'un Çağla ile diyaloğu güldürdü. Konuşma yapan Ayça Çağla Altunkaya​'nın biraz daha konuşmasını isteyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç​,  "Çağla yetmez doğru düzgün konuş" diyerek seslendi.

Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunkaya'ya beklenmedik çıkış!

ACUN ILICALI​'DAN ALİ KOÇ​'A CEVAP GECİKMEDİ 

Ayça Çağla Altunkaya​ ise "Başkanım ben çok utanırım ama ben hiç böyle konuşmalar yapamıyorum normalde" dedi. Araya giren Acun Ilıcalı​ ise "Mikrofon olmadığı zaman rap yapar da" sözleriyle Ali Koç​'a takıldı. 

Ali Koç'tan Acun Ilıcalı'nın eşi Ayça Çağla Altunkaya'ya beklenmedik çıkış!

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...