Tgrt Haber

Alina Boz ve Umut Evirgen’in nikah tarihi belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Gazete Magazin
08 Kasım 2023 10:05 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 10:05
Alina Boz ve Umut Evirgen’in nikah tarihi belli oldu

Bir süredir işletmeci Umut Evirgen ile birlikte olan oyuncu Alina Boz evleniyor. Sade bir törenle evlenecek çiftin 2 Aralık'ta nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Adı daha önce Serenay Sarıkaya, Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun ile anılan Umut Evirgen’in yaklaşık 4 aydır beraber olduğu oyuncu Alina Boz’a evlenme teklif ettiği öğrenildi. Çiftin nikah tarihi aldığı ve aile ile yakın arkadaşlarının katılacağı sade bir törenle evlenecekleri konuşuluyor.

UMUT EVİRGEN​ VE ALİNA BOZ​ EVLENİYOR

Paris’te Umut Evirgen’den evlilik teklifi​ alan Alina Boz “evet” cevabını verdi. Evlilik hazırlıklarına başlayan çiftin nikah tarihi de belli oldu. Sade bir törenle evlenmek isteyen çift, 2 Aralık'ta evlenecek. Gossippasta’da paylaşılan bilgilere göre, Alina Boz dün bir AVM’de gelinlik bakarken görüntülendi.

Alina Boz ve Umut Evirgen’in nikah tarihi belli oldu

UMUT EVİRGEN, SERENAY SARIKAYA’NIN FOTOĞRAFINI BEĞENDİ

Umut Evirgen’in bir süredir beraber olduğu Serenay Sarıkaya’nın son paylaştığı fotoğrafı beğenmesi takipçilerinin dikkatini çekti. Konuyla ilgili Alina Boz’un ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

 

Kaynak: Gazete Magazin
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...