Tgrt Haber

Alina Boz’la evlenmeye hazırlanan Umut Evirgen, tek bir konuda söz istemiş

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Müge Dağıstanlı, 10 Haber
16 Ekim 2023 15:34 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 15:34
Alina Boz’la evlenmeye hazırlanan Umut Evirgen, tek bir konuda söz istemiş

Bir süredir birlikte olan Umut Evirgen ve Alina Boz’un Kasım ayında evlenecekleri iddia edildi. Evlilik öncesi işletmeci Umut Evirgen’in Alina Boz’dan tek bir istekte bulundu.

Evirgen’in Paris’te Alina Boz’a evlenme teklif ettiği ve “evet” cevabını aldığı iddia edildi. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yapan iki isim evlilik​ hazırlıklarına başlarken, Evirgen'in evlilik öncesi Alina Boz​'dan ilginç bir istekte bulunduğu öne sürüldü.

UMUT EVİRGEN​,  ALİNA BOZ'A TEK BİR ŞART SUNDU                   

Paris​'te 25 yaşındaki güzel oyuncu Alina Boz'a evlilik teklifi eden Umut Evirgen "Evet" cevabını aldı. Her yerde birlikte görüntülenen Alina Boz ile Umut Evirgen ile yeni bir iddia dikkat çekti. Umut Evirgen müstakbel karısından evlilik öncesi bir söz istedi. Evirgen'in Alina Boz'a "Eski beraberliklerimi kıskanmak yok" şartı getirdiği iddia edildi. 

Alina Boz’la evlenmeye hazırlanan Umut Evirgen, tek bir konuda söz istemiş

2 MİLYON TL'LİK HASAR BU ŞARTA NEDEN OLDU 

15 Kasım’da Boğaz’daki bir yalıda evlenecekleri konuşulan Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinin böyle bir karar almasının sebebi ise, Evirgen’in eski birlikteliğinden birinde kıskançlık krizi patlak verdiği ve kim olduğu bilinmeyen kişinin, Evirgen'in evinde 2 milyon TL'lik hasar meydana getirmiş olması.

 

Kaynak: Müge Dağıstanlı, 10 Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...