Tgrt Haber

Alişan'dan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş hakkında duygulandıran yorum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
26 Ekim 2023 11:24 - Güncelleme : 26 Ekim 2023 11:24
Alişan'dan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş hakkında duygulandıran yorum

Ünlü şarkıcı Alişan, 2021'de kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Hayatının en büyük acısını yaşayan Alişan, katıldığı programda kardeşine olan özlemini bir kez daha dile getirdi.

Şarkıcı Alişan’ın kardeşi koronavirüs​ tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 21 Temmuz 2021'de hayatını kaybeden Selçuk Tektaş’ın ölümü abisi Alişan’ı derinden sarsmıştı. Katıldığı programda kardeşiyle ilgili konulan Alişan, “Kardeşim rahat uyusun” sözleriyle kardeşine olan özlemini yineledi.

“İKİ TANE DAHA KIZIM VAR”

Alişan, Buket Aydın ile Yüz Yüze programında sorulan sorulara cevap verdi. Kardeşini özlediğini her fırsatta dile getiren Alişan, "Bir kardeşim var. Yaşadıklarım hala rüya gibi, Selçuk hayattaymış gibi oluyor. Şu an yaşasaydı burada olacaktı. Tek kardeşim, ondan çocuklarımdan hiç ayırmayacağım iki tane daha çocuğum var. Onlara babaları hayattaymış gibi babaları nasıl yaşatıyorsa yapacağım. Manevi olarak yetememekten korkuyorum. Her zaman çocuklarımdan ayıramayacağım iki tane kızım var. Kardeşim rahat uyusun. Gözüm gibi bakacağım." dedi. 

Alişan'dan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş hakkında duygulandıran yorum

 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...