Tgrt Haber

Amerikalı şarkıcı Jake Flint, evlendikten saatler sonra hayatını kaybetti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 Aralık 2022 11:00 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 11:10
Amerikalı şarkıcı Jake Flint, evlendikten saatler sonra hayatını kaybetti!

Amerikalı ünlü şarkıcı Jake Flint evlendikten birkaç saat sonra hayatını kaybetti. 37 yaşındaki şarkıcının menajeri Brenda Cline sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şarkıcının düğünden birkaç saat sonra eşi ile uyuduğu sırada hayatını kaybettiğini bildirdi.

Ünlü şarkıcının ölümü tüm sevenlerini şaşırttı. Flint’in eşi Brenda Wilson Flint, sosyal medyada kocası ile düğünde çektiği dans videosunu paylaşarak kocasının ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ünlü şarkıcının ölüm nedeni henüz belli değil.

"EŞİMİ TOPRAĞA VERECEĞİM"

Şarkıcının eşi yaptığı paylaşımda, "Eşim ile düğün fotoğraflarımıza bakmamız gerekirken kısa süre sonra toprağa vereceğim. Kocamın elbiselerini toplamak zorunda kaldım" diyerek üzüntüsünü paylaştı. Şarkıcının kesin ölüm nedeni henüz bilinmiyor. Bölgenin dört bir yanından müzisyenler, ölümünün duyurulmasından bu yana merhum şarkıcı-söz yazarına saygılarını sunuyor.

Amerikalı şarkıcı Jake Flint, evlendikten saatler sonra hayatını kaybetti!

JAKE FLİNT KİMDİR?

ABD’nin Oklahoma​ eyaletinin güney doğusundaki Holdenville'de 1985 yılında dünyaya gelen Jake Flint, John Denver, James Tyler ve Dire Straits gibi isimleri dinleyerek büyüdü. Ayrıca Nirvana, Pearl Jam ve Foo Fighters'tan da etkilenen şarkıcı müziğe babasının ALS hastası olmasından sonra başladı. Teksas ve Oklahoma'da önce şarkı sözü yazarı olarak boy gösteren şarkıcı; Tom Skinner, Bob Childers, Boland, Canada, McClure, Chris Knight gibi isimlerle çalıştı. Sonrasında ise kariyerine şarkıcılığı da ekledi.

Oklahoma Red Dirt tarzının önemli isimleri arasında sayılan Flint, ilk albümü I'm Not Okay'i 2016 yılında çıkardı. Sonrasında 3 albüm daha yayınladı. Grubuyla birlikte Texas ve çevresinde de birçok müzik festivalinde çaldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...