Tgrt Haber

Angelina Jolie’den tüm dünyaya yardım çağrısı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2023 09:47 - Güncelleme : 12 Şubat 2023 10:17
Angelina Jolie’den tüm dünyaya yardım çağrısı!

Tüm Türkiye’nin ve dünyanın yardım için tek yürek olduğu Kahramanmaraş merkezli depremler, dünyaca ünlü yıldızları da harekete geçirdi. ABD’li ünlü oyuncu Angelina Jolie, Instagram hesabından Türkiye ve Suriye için yardım çağrısında bulundu.

Dünyaca ünlü yıldız ve UNICEF iyilik elçisi Angelina Jolie​, Türkiye’de 10 ili yerle bir eden ve Suriye’de de yıkıma neden olan depremler için sosyal medya hesabından duygularını paylaşarak yardım​ çağrısından bulundu. Jolie, Instagram hesabından, Suriye’de arama kurtarma faaliyetlerine katılan bir adamın "Yardımınıza ihtiyacımız var" ifadesini kullandığı videoyu paylaştı.

Angelina Jolie’den tüm dünyaya yardım çağrısı!

"KALBİM SURİYE​ VE TÜRKİYE​ HALKI İLE BERABER"

Dünyaca ünlü yıldız, paylaşımda Kahramanmaraş'ta enkaz altında ölen kızının elini tutan babanın fotoğrafını, Hatay'ın dron ile çekilmiş görselini ve Suriye'deki arama kurtarma çalışmalarından bir kareyi paylaşarak yardım çağrısında bulundu. Yardım kampanyası linkini de takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, "Kalbim Suriye ve Türkiye halkı ile beraber. Birçok ailenin çektiği hayal bile edemeyeceğimiz acıları kavramak zor. Umarım başkaları da bağış yapmayı düşünür ve böylece hayat kurtarma çalışmalarına devam edebilirler." notunu düştü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...