Tgrt Haber

Flash TV dansçılık yapmıştı! İşte Demet Özdemir’in Ankaralı Ayşe’nin dansçısıyken kazandığı para

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 May 2023 09:55 - Güncelleme : 24 May 2023 10:54
Flash TV dansçılık yapmıştı! İşte Demet Özdemir’in Ankaralı Ayşe’nin dansçısıyken kazandığı para

Bir dönem Flash TV ekranlarında fırtına gibi esen şarkıcı Ankaralı Ayşe, yıllar önce arkasında dans eden şimdinin ünlü oyuncusu Demet Özdemir hakkında konuştu. İşinde disiplinli olan Özdemir’in o dönem dans için aldığı ücreti de belirtti.

13 yıl önce Flash TV’de dansçılık yapan Ankaralı Ayşe​, Demet Özdemir hakkında bilinmeyenleri anlattı. 2. Sayfa programına konuk olan Ankaralı Ayşe, Özdemir’in işine sadık ve istekli biri olduğunu söyleyerek "O dönemin parasıyla program başına 50 TL kazanıyordu" dedi.

Flash TV dansçılık yapmıştı! İşte Demet Özdemir’in Ankaralı Ayşe’nin dansçısıyken kazandığı para

"DEMET ÖZDEMİR PROGRAM BAŞINA 50 TL ALIYORDU"

2. Sayfa’dan derlenen bilgiye göre; Demet Özdemir hakkındaki görüşlerinden bahseden Ankaralı Ayşe, "Ablasıyla birlikte programa geliyorlardı. Dansçı olarak programa geliyor ve ekmeğini bu şekilde kazanıyordu. Güçlü kadınlar her zaman desteklerim. Demet'in naifliği ve güzel güzel giyinmesini unutmuyorum. İşine olan saygısı ve duruşunu unutmuyorum. Ben ekibimde kim gönüllü kim gönülsüz çalışıyor bakardım. Gönülsüz bir insanı ekibimde istemezdim. Demet'te ünlü olacak bir enerji vardı. Bir insan işine sadık, işine saatinde geliyorsa ve görevini eksiksiz bir şekilde yerine getiriyorsa başarı kaçınılmaz oluyor. Demet'i kadroya ben seçmedim. Yapımcımız seçiyordu. Demet ve ablası bir dans okulundan gelmişti. O günün parasına program başına 50 TL alıyordu. Program da 2010 yılında çekiliyordu. Haftada bir gündü program" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...